Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

×

Message

Failed loading XML... StartTag: invalid element name Extra content at the end of the document

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ SMASH ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές του Smash στα καλοκαιρινά τουρνουά της φετινής σεζόν. Στο Open που διοργάνωσε ο Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης οι Κακουρίδης, Μίταλας, Δουκουμόπουλος, Μπούρτζος και Βλάχος κατάφεραν να βρίσκονται στους τελικούς 4άρων κατηγοριών με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Θάνος Κακουρίδης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 14-34 κερδίζοντας τους Λαμπρόπουλο, Δουκουμόπουλο, Γκουντάνη, ενώ στο μεγάλο τελικό κέρδισε το συναθλητή του Παναγιώτη Μπούρτζο κατακτώντας την 1η θέση.

Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Μπούρτζος και ο Βασίλης Βλάχος έφτασαν στα ημιτελικά κατακτώντας τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μίταλας ήταν ο 1ος νικητής της κατηγορίας Green που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 10 ετών κερδίζοντας τους Παναγιωτόπουλο, Αγγελόπουλο και Κουταλίδη.

Ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία 35+ όσο και στην κατηγορία 45+ σημειώνοντας εκπληκτική απόδοση. Στην κατηγορία 35+ κέρδισε τους Σιαχάμη, Λαμπίρη, Βλάχο και w.o. τον Arlotta στον τελικό, ενώ στην κατηγορία 45+ κέρδισε τους Αλλοίμονο, Μανιάτη, Καρούνο και στον τελικό το Λιακόπουλο.

Ώρες Λειτουργίας

  • Κάθε μέρα:
    09.00 - 23.00

ΚΑΙΡΟΣ

-1°C

Τρίπολη

Mostly Cloudy

Wind: 8.05 km/h

  • 04 Jan 2019

    2°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    1°C -7°C