Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.
×

Message

Failed loading XML... StartTag: invalid element name Extra content at the end of the document

ΤΟΥΡΝΟΥΑ LADDER

Το Smash Tripolis Tennis Club στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει αγώνες κατάταξης (Ladder). Το ladder είναι ένα πρωτάθλημα που δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν είτε είναι μέλη είτε όχι. Η πρώτη κατάταξη στο ladder θα προκύψει από την απόδοση των αθλητών στα Smash Division Tournaments, με βάση αυτή την κατάταξη όλοι οι παίκτες μπορούν να “προκαλέσουν” ή να “προκληθούν” σε αγώνα από κάποιον αντίπαλο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος θα γίνονται εσωτερικά τουρνουά με την ανάλογα διαμορφωμένη κατάταξη. Το ladder είναι ένα ερασιτεχνικό τουρνουά τένις που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του αθλήματος κάθε επιπέδου να παίξουν αγώνες με παίκτες αντίστοιχου επιπέδου. Επίσης, είναι μία ευκαιρία να γνωριστούν και άλλοι παίκτες μεταξύ τους, να κανονίζουν αγώνες είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν τον κανονισμό λειτουργίας του πρωταθλήματος που έχει θεσπιστεί από την οργανωτική επιτροπή.

 logo final small LADDER 2017 

 

 

 Δείτε τον κανονισμό λειτουργείας LADDER εδω.

 

Ώρες Λειτουργίας

  • Κάθε μέρα:
    09.00 - 23.00

ΚΑΙΡΟΣ

-1°C

Τρίπολη

Mostly Cloudy

Wind: 8.05 km/h

  • 04 Jan 2019

    2°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    1°C -7°C